dilluns, 25 de febrer del 2013

Comentari Politnómic (político - económic)


CONTINUEM IGUAL                                                                                  Setmana 09

Les manifestacions del principal responsable del PSC que fan referència a la necessària abdicació del rei Joan Carles I, no han agradat gaire a les organitzacions polítiques, fins i tot,  entre les files dels seus coreligionaris del PSOE. Doncs jo crec que no estaria malament. L’actual monarca ja ha complert, i penso que, llevats determinats episodis dels darrers anys, ho ha fet satisfactòriament. Deixar pas al seu fill i tenir cura de la seva deteriorada salut seria, al meu parer, una mesura assenyada.

Els debats de l’estat de la nació  es van convertint en un reguitzell inacabable de retrets entre uns i altres, sense que els problemes que asfixien de veritat les persones siguin tractats adequadament. Estem en un carreró en què no es veu la sortida i només saben anar a les palpentes, a veure si alguna vegada endevinen l’olla, es trenca tot i comencem de nou.

I, finalment  pel que fa referència a Catalunya, el divendres, els “savis” convocats pel President de la Generalitat van fer entrega de les conclusions a que han arribat. Pel què ha sortit a la premsa, res de nou. Bones paraules i anar passant dies. Fa gràcia que el dia abans la vicepresidenta del govern català anunciï una retallada de 1.000 càrrecs en els consells comarcals, per l'any 2015. No hi ha pressa, mentre tant retallades a dojo.