diumenge, 3 de febrer del 2013

Comentari Politnómic (político - econòmic)



CORRUPCIÓ                                                                                              Setmana 06

No m’agrada parlar d'aquest tema perquè demostra una greu malaltia de la nostra societat en general, i particularment de les classes més acabalades. Però la  situació ha arribat a tal extrem, amb esquitxades a tort i a dret, que crec que els poders democràtics han de reaccionar ja que si no ho fan correm el risc que algun il·luminat, autoproclamant-se salvador de la Pàtria, vulgui agafar el comandament. Penso que els partits polítics, tant els que manen com els que estan a l'oposició, han de reflexionar seriosament sobre la manera de funcionar, perquè la ciutadania els veu com a culpables de bona part de la situació actual.

Generalitzar sempre ha estat dolent i dir que tots els partits polítics estan corromputs, a més  que possiblement no sigui veritat, no ajuda en absolut a posar remei a l’estat actual, però que calen unes reformes serioses ningú ho dubta. Crec que tots estarem d'acord que la democràcia és el menys dolent dels sistemes de governament dels pobles, perquè si no estem abocats a la dictadura. No hi ha altra solució! Però ha de ser una democràcia en que tot el poble s’hi senti ben representat.

El moment actual és seriosament difícil i cal que persones de provat prestigi professional  ajudin a trobar solucions que ens facin sortir d'aquesta mena de femer en què estem tots immersos. 

Tant de bo es pugui aconseguir i no es faci esperar gaire. Confiem-hi!