dilluns, 16 de juny del 2014

Comentari Politnomic (político - econòmic)

NO TENIM REMEI !                                                                                                     Setmana 25

A l’acabament del comentari de fa quinze dies em preguntava si algú em podia dir per què el cas del Palau de la Música trigava tant a ser jutjat. Doncs ja tenim resposta! Resulta que  l’Audiència ha ordenat reobrir el cas que el darrer jutge havia tancat el juliol del 2013 imputant disset persones, ja que resulta que l’Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona va recórrer perquè considerava que a la llista d’acusats hi faltava gent. Sort que en la mateixa interlocutòria la sala resol un recurs del Palau perquè es declari  les filles de Millet partícips  a títol lucratiu, és a dir, beneficiàries d’un delicte sense ser-ne responsables.

Per tant, en conseqüència, abans del judici caldrà esperar  les noves tongades de declaracions de les onze persones que ara s’imputen. I anar passant temps. A aquesta velocitat la nova presó del Puig de les Basses, que sembla ser que començarà a rebre els primers reclusos a primers de juliol, ja serà vella quan pugui rebre, si són condemnats, és clar, alguns dels acusats del cas en qüestió.

Crec recordar que ja fa anys, l’alcalde, en aquells temps, de Jerez de la Frontera, va dir el que va dir de la justícia que traduït al català normalitzat d’en Pompeu Fabra volia dir que la justícia era una rifada, que significa : acció de rifar-se d’algú. Un altre sinònim: burlar-se'n.

Ja sé que potser hauria d’haver parlat del nou rei, que s’entronitzarà dijous, però penso que ja hi molta gent que ho fa i des d’angles totalment oposats. Segons el vent que bufa! Salut!