dilluns, 2 de desembre del 2013

Comentari Politnómic (político -econòmic)

AMOR AL PROÏSME                                                                                                 Setmana 49      

El divendres i el dissabte passat  es va dur a terme a Catalunya el Gran Recapte, que va mobilitzar més de 20.000 voluntaris i centenars de milers de ciutadans i ciutadanes, que van entregar provisions a fi de proveir al Banc dels Aliments dels queviures per fer front a la cada vegada més gran quantitat de persones que tenen dificultats alimentàries.

Com sempre el poble català va respondre amb generositat i es van aconseguir les fites esperades de més tres milions de quilos. Així mateix passarà el dia 15 amb La Marató de Tv3 que l’any 2012 va batre el record absolut de recaptació.

Una vegada més es demostra la capacitat d’amor al proïsme del poble català, sempre disposat a apaivagar el desgavell en qué viu la societat i al qual els responsables polítics i no polítics són incapaços de trobar solucions. La societat civil sempre al capdavant sense reparar en inconvenients ni retrets. Al peu del canó, perquè tot plegat no se’n vagi a fer punyetes. Ja començaria a ser hora que els que manen s’adonessin que cal fer pagar més impostos als més rics i deixar de marejar amb aportacions voluntàries als de sempre, és a dir, a les classes treballadores.

Perquè tot això està molt bé però la responsabilitat de procurar el benestar de la totalitat de ciutadans i ciutadanes correspon a l’Administració. O almenys a mi m’ho sembla!