dilluns, 9 de setembre del 2013

Comentari politnòmic (políticoeconòmic)

GUIRIGALL                                                                                                    Setmana 37

Els capitostos polítics han entrat amb ganes després de les vacances. I han fet sentir les seves veus als mitjans de comunicació. Han enraonat tant i, a vegades, més d’un alhora, que les interpretacions han estat lliures per a cadascú que els escoltés. Les que va fer el president de la Generalitat a Catalunya Ràdio el dijous  es varen entendre per una gran majoria d’una manera determinada, i  l’endemà a Sant Vicenç dels Horts, municipi al capdavant del qual, com a alcalde, figura el president d’ERC, semblaven desmentir, o almenys matisar molt les del dia anterior.

Ja sabem que la política és l’art de fer possible les coses impossibles, i això costa de fer-ho i sobretot de fer-ho entendre a la gent que no coneix els camins enrevessats per fer arribar a bon port les propostes.

A Madrid, a més de respondre o intentar-ho, han estat molt ocupats en la possible adjudicació dels JJOO de 2020, i varen enviar una extensa delegació a la capital argentina. Malauradament, una vegada més, no hi hagut sort i caldrà esperar una nova convocatòria.

Crec que d’ara i fins a final d’any  s’han d’anar aclarint molts dels temes pendents que ocupen i preocupen  la ciutadania. Però, des d'aquí demanem que s’expliquin les coses amb claredat perquè no es puguin fer interpretacions errònies i, a voltes, contradictòries.