dilluns, 21 de gener del 2013

Comentari Politnómic (político - económic)


EMBOLICA QUE FA FORT!                                                           Setmana 04

Sembla que no anava haire desencaminat en el que vaig dir en el darrer paràgraf de la setmana passada. La Comissió Nacional de la Competència ha fet saber que vigilarà amb lupa el que facin les entitats financeres pel que fa a l’abonament d’interessos a les imposicions a termini d’un any. Al Banc d’Espanya li ha faltat temps per aclarir que en determinats casos i clients es podran saltar les normes establertes, sobretot per a clients milionaris en euros. Com sempre, el peix gros  continua menjant-se el petit!

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha fet saber al Govern d’Espanya que els instruments quirúrgics i altres elements mèdics, com guants, pinces, termòmetres, agulles, aparells de mesurar la pressió, etc, hauran de cotitzar al tipus del 21% en lloc de tipus reduït del 10%. Una altra patacada al ja mig estabornit sector sanitari!

Acabaré comentant la publicitat que fa la Generalitat  “Envàs, on vas?”, que fa dies ens està martellejant les orelles  amb una cançoneta  que a mi em mareja una mica. Penso que si volien desconcertar el personal ho han aconseguit i que el resultat de tot plegat serà que la gent, atabalada amb temes importants, com l’atur, la sanitat, i   poder arribar a fi de mes, .farà cas omís, i en lloc de triar, més o menys com ho feia des de feia molt temps, ho buidarà tot en el mateix sac. Crec que potser amb  els diners destinats als anuncis es podien haver creat uns quants llocs de treball destinats a fer les tries pertinents i deixar de marejar el personal, que prou  que paga per a la recollida de les escombraries.