dilluns, 22 d’abril del 2013

Comentari Politnómic (político - económic)


                                             
 ANAR PASSANT                                                                                       Setmana 17

Declaracions i contradeclaracions. Aquesta setmana n'hi ha hagut de tots colors. El primer, el conseller de Justícia senyor Gordó, l’endemà el senyor Homs, portaveu del Govern, i, més endavant el president  Mas. També les manifestacions de la senyora de Cospedal, del ministre senyor Arias Cañete, dels caps visibles d’ERC, senyor Junqueras  i senyora Rovira, del primer secretari del PSC,  senyor Navarro, de la senyora Sánchez Camacho, presidenta del PP Català, etc, etc.

Si a més hi afegim els columnistes i tertulians dels diversos mitjans de comunicació escrits, orals i visuals, i a tots aquests hi sumem les veus dels representants de la PAH, dels que tenen participacions preferents o deut subordinat, tots remant cap a la seva banda,  no ha estranyar que el ciutadania  estigui una mica desconcertada i no es vegi capaç d’engolir l’allau d’informació ( o desinformació) que se li presenta.

Penso que caldria anar més per feina en lloc de parlar tant.  Ja sé que del debat en surt la llum, però crec que hauria de ser un debat més seriós, amb menys soroll, més equilibrat i sobretot sense enganyar a ningú, sense falses promeses que més tard és veuen difícils o impossibles de complir, es a dir, sense despertar falses expectatives.

Però potser el poble es mereix aquest tracte, ja que es diu que els que governen són un reflex fidel dels governats. Doncs, si és així, quin panorama tan galdós ens espera.!