dilluns, 22 d’agost del 2011

L'EDAT NO COMPTE !....... O SÍ ? Setmana 34 -Exemple a seguir

L’empresari nord-americà Warren Buffet, tercera fortuna del món per darrere del mexicà Carlos Slim i del seu compatriota Bill Gates, ha fet unes manifestacions criticant la política tributaria de l’actual president dels EEUU, Barek Obama, i ha vingut a dir que els “megàrics”, com és el seu cas, han de pagar més impostos, ja que és vergonyós que els treballadors paguin proporcionalment més. Diu que ell, l’any passat, va pagar poc menys de 7 milions de dòlars, que representaven el 17,40% dels seus guanys, i que la mitjana del que varen pagar els empleats de les seves empreses va ser del 36%.

Com podeu suposar no conec de res aquest senyor, però en principi, les seves manifestacions m’han fet veure que actituds com aquesta haurien de sovintejar molt més. Sobretot per la manera en què s’ha manifestat. Ja sabem que els americans del nord, els grans rics, vull dir, són amants de crear fundacions i revertir guanys. Però sempre queda el dubte de si a través d’aquestes organitzacions eludeixen pagar impostos.

Ell no. Va directament al gra i proposa que deixin de tenir exaccions fiscals i que han de pagar més. Que ús sembla si provéssim d’aplicar-ho aquí? Si més no seria una bona rentada d’imatge dels nostres rics que surten al Forbes, no?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Martí,

Ara que l'he tornat a trobar procuraré seguir-lo.

Els seus comentaris sempre m'han semblat molt assenyats.

Una abraçada, Canela

Marti Carreras Ginjaume ha dit...

Moltes gràcies, Carme. Perqué supossso que ets tu, no?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.