dilluns, 14 d’octubre del 2013

Comentari Politnómic (político-econòmic)

MANTENIR LA CALMA                                                                            Setmana 42

A ningú se li escapa que és nota un cert clima de crispació general, propiciat sens dubte, pel panorama polític i econòmic que estem vivint .Les manifestacions d’uns i altres, a vegades controvertides, no ajuden gaire a un clima de distensió. L’espectacle del Parlament català de la setmana passada n’és un bon exemple. Vaig escoltar una estona el programa de Catalunya Radio del dissabte al matí, El Suplement,  i en parlar de si era oportuna la cerimònia de beatificació de Tarragona d’un grup important de persones, tant els tertulians, com les persones que varen entrar en antena es varen expressar amb un apassionament que feia temps que no sentia.

Ja he mencionat altres vegades que en el llibre “Amor i guerra” escrit per Núria Amat que va obtenir el premi Ramon Llull l’any 2011, una de les darreres frases fa rumiar. Diu, textualment:la Guerra Civil Espanyola va ser el trist resultat del fracàs de la política en la resolució dels problemes socials”.

Encara que actualment l’entorn no sigui el mateix, cal tenir-ho present. Sobretot els polítics. Per tant, com  diuen els anglesos: “KEEP CALM”. I com deien els nostres avis: tranquil•litat i bons aliments, qui els pugui comprar, es clar. Bona setmana i...salut!