dilluns, 8 d’octubre del 2012

Comentari POLITNÖMIC (político-económic)

I ANAR MAREJANT AMB LES PENSIONS       Setmana 41
La setmana passada el clima polític ha anat fent el seu curs. Va començar el dimarts amb la trobada de presidents autonòmics amb el cap del govern d’Espanya. Llevat d’unes petites escaramusses entre la vice presidenta estatal i el president català, la resta va transcorre amb seny per donar una imatge d’unitat  a Europa. Mentre tant no està decidit encara quan serà el moment oportú per fer el pas de demanar formalment l’ajuda econòmica que fa falta per tirar endavant el carro de l’economia. Esperaran que passin les eleccions de Galícia i Euskadi? No serà massa tard?

Necessitem amb urgència que la banca pugui començar a donar crèdits a les empreses per crear llocs de treball. Com més es trigui més difícil de tornar a engegar!

I el tema de les pensions? Primer que si hi haurà revalorització, més tard que no. Una altre volta que sí però només un 1%. I anar marejant la perdiu, fins que el divendres el governador del Banc d’Espanya va manifestar públicament que no s’han de revalorar les pensions públiques amb la inflació de novembre.

I això ho diuen els " mandamassos" de la banca, que han estat uns dels principals culpables del desori que patim fa anys, i que quan es tracte de les seves pròpies  pensions no dubten en assignar-se quantitats supermilionàries que cap jubilat d’altres feines no podria arribar a cobrar ni que visqués quinze vides seguides! Si tant ens busquen les puces potser ens trobaran i no farem massa bona cara!  
                                                   ----------------------------------